Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Zomeraanbod

In de week van 21 augustus tot en met 26 augustus 2017 staan alle atelierdeuren op de Mauritskade 24 weer open voor de weekworkshops.  Overdag van 10.00-16.00. De workshop voor kinderen: “de houtwerkplaats” is van 10.00-12.30. ’s-Avonds zijn de workshops van 19.00-22.00.

Het blijkt telkens weer dat het niet alleen efficiënt is om 5 x 2 lessen van 3 uur na elkaar te nemen: je leert enorm veel in korte tijd!  En de kennis krijgt niet de kans om weg te zakken. Dat is het grote verschil met een gewone cursus van 1 les per week. En dat is leuk!! Bovendien deel je het gebouw met geestverwanten met wie je een lunch gebruikt, je kijkt in de andere ateliers en raakt geïnspireerd door het werk van anderen. Vooral bij de dagcursussen is er sprake van ‘gluren bij de buren’. Op de vrijdag wordt er altijd een kleine expositie georganiseerd. Je gaat opgeladen naar huis met je hoofd vol nieuwe ideeën.

Materialen (behalve papier), afwerking werkstukken, eventuele modellen, koffie, thee en lunch zijn inbegrepen in de prijs tenzij anders vermeld.

Wegens groot succes vorig jaar vullen we dit keer ook weer de avonden in deze week met leuke workshops. Ook hier is alles inbegrepen in de prijs alleen natuurlijk geen lunch.