Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

dinsdag 20:00 - 22:00

Cursuscode: M0317B
Docent: Boris de Leeuwe
Aantal lessen: 8
Prijs: € 330,00 excl. BTW
Periode: 23-01-2018 t/m 20-03-2018

animatieSquareDe cursus Animatietechnieken is er voor iedereen die graag uitgebreid kennis willen maken met verschillende animatietechnieken. Want wie bij animatie alleen denkt aan tekenfilmpjes heeft het mis. Een animatiefilm kan met allerlei materialen gemaakt worden, zoals klei, textiel, knipsels, voorwerpen, foto’s en zelfs personen. Je hoeft voor deze cursus dus niet goed te kunnen tekenen.


Wat leer je in de cursus Animatietechnieken?

In de cursus Animatietechnieken leer je de principes van animatie, en ga je meteen oefenen met de verschillende materialen en vormen. Door middel van opdrachten krijg je de verschillende animatietechnieken in de vingers.  Expliciet behandeld worden idee&concept, scenario, storyboard, draaiboek, montage en geluid

Is de cursus Animatietechnieken wat voor jou?

De cursus Animatie is voor iedereen die geinteresserd is in bewegend beeld. De cursus is geschikt voor beginners maar zeker ook voor mensen die al wat ervaring hebben op een bepaald gebied die graag wat meer willen weten.

Wat heb je nodig voor de cursus Animatietechnieken?

Tijdens de les kun je werken met de computers en camera’s van het Multimedialab om thuis ook aan de slag te kunnen is het handig om een PC of laptop te hebben met een eenvoudige webcam.

Cursus opbouw

De cursus Animatietechnieken bestaat uit uit 8 lessen van 2 uur. Tijdens de lessen krijg je uitleg en opdrachten waaraan je kunt werken Ook wordt er van je verwacht dat je huiswerk maakt dat tijdens de les besproken wordt.

Animaties uit de lessen

Cursus Animatie