Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

3 lessen vanaf za 30-03-2019

Cursuscode:F0718V
Docent:Inge Ybema
Aantal lessen:3
Lesdag:zaterdag
Tijd:10:00 - 16:00
Prijs: € 180,00 incl. BTW
Periode:30-03-2019 t/m 13-04-2019
Deze cursus zit helaas vol.

Kom drie zaterdagen drukken in de doka! Je verdiept je kennis over afdrukken en ontwikkelen en experimenteert met drukken op Barietpapier.  Dit is een cursus waarin je individueel, in je eigen tempo aan de slag gaat maar onder begeleiding van de docent.


Wat leer je in de cursus Analoge Fotografie Verdieping

Op de drie zaterdagen zul je intensief aan het werk zijn en de docent begeleid je in het proces. In deze cursus stel je zelf je programma samen.
Eventuele mogelijkheden:
1: je hebt al veel gefotografeerd, maar geen tijd om het materiaal af te drukken. Dan kun je drie keer de gehele zaterdag afdrukken in de doka met feedback en begeleiding van de docent.
2: je wilt tijdens de lessen aan een gerichte opdracht werken, je fotografeert naar aanleiding van deze opdracht, verwerking van het materiaal wordt binnen de cursus gedaan onder begeleiding van de docent.
3: je hebt een aantal mooie foto’s gemaakt en deze wil je op barietpapier afdrukken. Gedurende de lessen leer je dit onder begeleiding van de docent.

Is de cursus Analoge Fotografie Verdieping wat voor jou?

Bij de cursus Analoge Fotografie Verdieping is de cursist bekend met de basisprincipes in de doka. De cursist heeft ruime ervaring met afdrukken van negatieven in de zwart/wit doka of heeft de analoge basiscursus bij MK24 gevolgd.

Wat heb je voor de cursus Analoge Fotografie Verdieping nodig?

Beschikking over een analoge camera (kleinbeeld of middenformaat) is gedurende deze cursus een vereiste. Houdt daarnaast rekening met kosten voor materiaal.

Cursusopbouw

De cursus Analoge Fotografie Verdieping bestaat uit drie zaterdagen van zes uur les. Links bij het blokje inschrijven staat de datum waarop de cursus Analoge Fotografie Verdieping van start gaat.
This course will be bilingual Dutch/English, in case non-Dutch speakers apply.

Analoge fotografie verdiepingAnaloge fotografie verdiepingAnaloge fotografie verdieping