Cursus Illustrator

Meer informatie over de optie: 8 lessen vanaf MAANDAG  28-10-2019

Cursuscode:M0719B
Docent:Anneclaire Kersten
Aantal lessen:8
Lesdag:maandag
Tijd:17:30 - 20:00
Prijs: € 460,00 excl. BTW
Periode:28-10-2019 t/m 16-12-2019

Meer informatie over de optie: 6 lessen vanaf DONDERDAG  14-05-2020

Cursuscode:M1619E
Docent:Anneclaire Kersten
Aantal lessen:6
Lesdag:donderdag
Tijd:20:00 - 22:30
Prijs: € 345,00 excl. BTW
Periode:14-05-2020 t/m 25-06-2020

De cursus illustrator is voor vele de basis van een creatieve carrière. Adobe Illustrator is het lievelingsprogramma van veel creatieven. Het wordt gebruikt bij het ontwerpen van logo’s, beeldmerken en pictogrammen. Maar bovenal is het een tekenprogramma waar je met verschillende penseelstreken, lijnen en vlakken bijzonder mooie creaties kunt maken. Adobe illustrator wordt gebruikt door grafisch ontwerpers, typografen, modeontwerpers en illustratoren.


Wat leer je in de cursus Illustrator?

In de cursus Illustrator leer je in 8 lessen hoe je op de computer kunt tekenen, schetsen, patronen ontwerpen voor bijvoorbeeld behang of stof. Ook het werken met typografie is een onderdeel van de cursus. Je ontdekt de voordelen van het werken met vectoren. Je verkent de uitgebreide mogelijkheden van het programma onder begeleiding van professionals uit de grafische wereld en de modebranche.

Is de cursus Illustrator wat voor jou?

Illustrator is hét lievelingsprogramma voor veel creatieven zoals grafisch ontwerpers, typografen, modeontwerpers en illustratoren. Wil je graag de creatieve en technische mogelijkheden van dit veelzijdige onder de knie krijgen, schrijf je dan in voor de cursus Illustrator. Heb je al eens gewerkt met Illustrator maar ben je toe aan een opfriscursus? Met deze cursus is je kennis weer helemaal up to date.
(Voor creatieven die zich meer willen ontwikkelen in het vak illustratie start 3 keer per jaar de cursus illustratie)

Wat heb je nodig voor de cursus Illustrator?

Tijdens de les kun je werken met de computers van het Multimedialab. De docent geeft les in Adobe Illustrator CC. Je krijgt huiswerk mee dus het is goed om thuis ook de beschikking te hebben over een computer (Mac of PC) met deze software. De software is te huur via de website van Adobe.

Cursusopbouw

De cursus Illustrator bestaat uit 8 lessen van 2,5 uur. Tijdens de lessen krijg je uitleg en werk je achter de computer. Je krijgt elke week een huiswerkopdracht zodat je thuis de stof kunt oefenen.

Grafisch vormgeven

Wil je een carrière als Grafisch vormgever? Dan is de jaarcursus Grafische Vormgeving wellicht wat je zoekt. Naast alle technische kennis van de programma’s Photoshop, Illustrator en Indesign krijg je ook vakken als Grafisch vormgeven en Prepress en werk je tijdens het eindblok aan een goede portfolio.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email