Cursus Photoshop

Meer informatie over de optie: 8 lessen vanaf DINSDAG  19-03-2024

Cursuscode: M0423D
Docent: Marlon van der Pas
Aantal lessen: 8
Lesdag: dinsdag
Tijd:19:00 - 21:30
Prijs: € 565,00 incl. BTW
Periode: 19-03-2024 t/m 14-05-2024
Inschrijven kan niet meer.

In de cursus Photoshop leer je het bewerken van foto’s en digitaal beeldmateriaal. Van subtiel retoucheren tot manipuleren. En het creëren van nieuw beeld door gebruik te maken van de uitgebreide mogelijkheden van het programma.

Wat leer je in de cursus Photoshop?

In de cursus Photoshop ontdek je hoe je beeld kunt verbeteren en veranderen. Na 8 lessen ben je thuis in het programma en speel je met vorm, kleur en structuur. Je werkt in lagen, manipuleert foto’s en werkt met filters en maskers.

Is de cursus Photoshop wat voor jou?

Photoshop is hét programma voor fotografen, beeldbewerkers en vormgevers. Wil je collages maken, foto’s manipuleren of beeld optimaliseren voor het web of drukwerk? Dan ben je bij de cursus Photoshop op de juiste plaats.

Wat heb je nodig voor de cursus Photoshop?

Tijdens de les kun je werken met de computers van het Multimedialab. De docent geeft les in Adobe Photoshop CC. Je krijgt huiswerk mee dus het is goed om thuis ook de beschikking te hebben over een computer (Mac of PC) met deze software. De software is te huur via de website van Adobe.

Cursusopbouw

De cursus Photoshop bestaat uit 8 lessen van 2,5 uur. Tijdens de lessen krijg je uitleg en werk je achter de computer. Je krijgt elke week een huiswerkopdracht zodat je thuis de stof kunt oefenen.

Grafisch vormgeven

Wil je een carrière als Grafisch vormgever? Dan is de jaarcursus Grafische Vormgeving wellicht wat je zoekt. Naast alle technische kennis van de programma’s Photoshop, Illustrator en Indesign krijg je ook vakken als Grafisch vormgeven en Prepress en werk je tijdens het eindblok aan een goede portfolio.