Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

donderdag 20:00 - 22:00

Cursuscode: M1017B
Docent: Liz Klaver
Aantal lessen: 8
Prijs: € 330,00 excl. BTW
Periode: 29-03-2018 t/m 31-05-2018

typoIn de cursus Typografie en illustratie doe je onderzoek naar de relatie tussen typografie en beeld. Je ontdekt hoe tekst en beeld elkaar kunnen versterken. Je onderzoekt waar typografie en illustratie elkaar raken en waar de grenzen tussen deze twee elementen vervagen.

Wat leer je in de cursus Typografie en illustratie?

In de cursus Typografie en illustratie werk je aan de hand van opdrachten met typografie en verschillende illustratietechnieken. Het gebruik van de computer speelt in deze cursus een ondergeschikte rol en is even belangrijk als andere (grafische) gereedschappen als pen, potlood, markers en bijvoorbeeld een camera of kopieerapparaat. De docent, een professionele ontwerper begeleid je in het creatieve proces.

Is de cursus Typografie en illustratie wat voor jou?

De cursus Typografie en illustratie is voor creatieven die hun talent willen ontwikkelen en op onderzoek willen gaan naar de grenzen tussen typografie en illustratie.

Wat heb je nodig voor de cursus Typografie en illustratie?

Tijdens de les kun je werken met de computers van het Multimedialab en met materialen als inkt, verf en andere materialen. Papier kun je tijdens de les tegen kostprijs aanschaffen.

Cursus opbouw

De cursus Typografie en illustratie bestaat uit 8 lessen van 2 uur. Tijdens de lessen krijg je een opdracht waaraan je kunt werken Ook wordt er van je verwacht dat je huiswerk maakt dat tijdens de les besproken wordt.

cursus Typografie en illustratie