Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Wat zie jij in een foto en wat zegt dat over jou? Bij ‘Hardop kijken: wat je ziet ben jezelf’ ga je als team in dialoog over wat je ziet. Hoe komt betekenis tot stand en wat zegt dat over jou als persoon en collega? Wat zegt dat over de keuzes die je maakt in je werk? Door deze workshop krijg je op unieke wijze inzicht in eigen denkpatronen en de rol die die patronen en manier van kijken in de dagelijkse praktijk hebben. Want collega’s die elkaar en zichzelf beter begrijpen, werken effectiever samen.

Tijdens de workshop gaan we eerst, aan de hand van foto’s, als groep met elkaar in gesprek over wat we zien. Daarna vormen de deelnemers tweetallen die samen twee foto’s kiezen: één foto die aanspreekt en één foto die dat juist niet doet. Wat zeggen deze keuzes en foto’s over hen zelf? Alle observaties worden per tweetal vastgelegd op een papieren vel en aan het einde van de workshop gedeeld met de hele groep.

Praktische Informatie

De workshop ‘Hardop kijken: wat je ziet ben jezelf’ duurt 2 tot 2,5 uur.

Maatwerk

Iedere workshop is maatwerk. Wij passen de inhoud van onze workshops daarom zoveel mogelijk aan op uw wensen en behoeften. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Hardop kijken: wat je ziet ben jezelf