Kijkdiscussie

Door de workshop ‘Kijkdiscussie’ kun je op een andere manier kennismaken met je (nieuwe) collega’s. Door samen te praten over wat je ziet en waarom je dat zo ziet, leer je je collega’s op een geheel andere wijze kennen. Samenwerken gaat in de toekomst dan nog beter!

Aan het begin van de workshop laten we een aantal reproducties van bekende kunstwerken zien. Alle deelnemers maken een keuze voor het werk van zijn/haar voorkeur. Op basis van deze persoonlijke keuzes ontstaan willekeurige subgroepjes. Deze groepjes gaan aan de hand van een aantal gerichte vragen met elkaar in gesprek over het desbetreffende werk. Wat zie je? Waarom spreekt dit schilderij je aan? Wat zegt dit over jou? Wat zegt dit over jouw manier van werken?

De bevindingen van de verschillende groepjes worden vervolgens met de hele groep besproken, waarbij de uitwisseling van de opgedane inzichten en de betekenis hiervan voor het team centraal staat. Uiteraard kunnen in deze workshop ook specifieke wensen of thema’s (missie, visie, strategie) meegenomen worden.

[toggle Title=”Praktische Informatie”]De workshop ‘kijkdiscussie’ duurt 1,5 uur. Het is ook mogelijk deze workshop te combineren met een meer ‘uitvoerende’ workshop zoals ‘Duet in verf’ of ‘Portret in teamverband’.[/toggle]

[toggle Title=”Maatwerk”]Iedere workshop is maatwerk. Wij passen de inhoud van onze workshops daarom zoveel mogelijk aan op uw wensen en behoeften. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.[/toggle]

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email