Portret in teamverband

Bij ‘Portret in teamverband’ leer je elkaar letterlijk beter kennen, zowel van binnen als van buiten. In deze workshop gaan deelnemers in tweetallen een dubbelportret schilderen. Om en om schilder je elkaar, waarbij je iedere 10 minuten elkaars rol overneemt. De ene keer ben je schilder, de andere keer model. De ene keer kijk je, de andere keer wordt er naar je gekeken.

Door samen te werken en te overleggen zorgen de tweetallen ervoor dat de twee losse portretten één dubbelportret wordt, waarin beide deelnemers op een bepaalde manier vertegenwoordigd zijn. Onze docent licht tijdens de workshop de verschillende mogelijkheden die gekozen kunnen worden toe.

Iedere workshop is maatwerk. Wij passen de inhoud van onze workshops daarom zoveel mogelijk aan op uw wensen en behoeften. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Stuur uw verzoek per mail aan: verhuur@mk24.nl

[toggle Title=”Praktische Informatie”]De workshop ‘Portret in teamverband’ duurt 3 uur. We werken met houtskool, acrylverf en papier. Uiteraard is schilderen op doek ook mogelijk.[/toggle]

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email