Samenwerken aan een schilderij

In deze workshop ga je gezamenlijk een schilderij maken. Van te voren wordt er in overleg een thema voor de workshop gekozen. Dit kan zijn: landschap, storm op zee, maar ook andere poëtische of zelf bedachte thema’s. Bij dit thema zoekt de docent een aantal voorbeelden uit de kunstgeschiedenis.

Aan de hand van dit plaatmateriaal vertelt de docent iets over het schilderen, denk daarbij aan: opbouw, compositie, kleur en mengen. Samen bedenk je hoe het schilderij eruit gaat zien, waarbij de voorbeelden die de docent heeft meegebracht als inspiratie dienen. Zo werk je gezamenlijk aan een doek, ieder heeft zijn eigen inbreng. Het eindresultaat is een schilderij die gezamenlijk tot stand is gekomen.

Iedere workshop is maatwerk. Wij passen de inhoud van onze workshops daarom zoveel mogelijk aan op uw wensen en behoeften. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Stuur uw verzoek per mail aan: verhuur@mk24.nl

[toggle Title=”Praktische Informatie”]De workshop ‘samenwerken aan een schilderij’ duurt 3 uur. We werken met houtskool, verf en papier. Uiteraard is schilderen op doek ook mogelijk.[/toggle]

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email