Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

woensdag 10:00 - 13:00

Cursuscode:S0918
Docent:Jet Violier
Aantal lessen:8 / blok
Prijs vanaf: € 210,00 incl. BTW
Materiaalkosten:€ 30 / blok
Startdata:05-09-2018
07-11-2018
16-01-2019
20-03-2019
22-05-2019

Tekenen en schilderen in Artis Natura Magistra. Bij mooi weer tekenen en schilderen we buiten, als het regent zijn er warme binnenhokken en volières waar enorm veel te zien is.


Wat leer je in de cursus Tekenen en Schilderen in Artis?

De oudste dierentuin van Europa is om de hoek, vol modellen die staan en liggen te wachten om getekend en geschilderd te worden. Vorm, kleur, beweging, je raakt er nooit op uitgekeken.

Is de cursus Tekenen en Schilderen in Artis wat voor jou?

Iedereen gaat op zijn eigen niveau aan de slag en krijgt individuele begeleiding. Daardoor is de cursus Tekenen en Schilderen in Artis zowel geschikt voor zowel beginnende cursisten als voor gevorderde cursisten

Wat heb je voor de cursus Tekenen en schilderen in Artis nodig?

Een stoeltje en een tekeningenmap die in een boodschappentas past. Jet Violier zorgt voor de materialen en gereedschappen. Voor het gebruik van de materialen en gereedschappen wordt een kleine bijdrage gerekend.

Noot:
– Voor de eerste les is het afspreekpunt het Planetariumcafé. Het tijdstip voor verzamelen wordt doorgegeven nadat je bent ingeschreven.

Cursusopbouw

De cursus Tekenen en Schilderen in Artis bestaat twee blokken van acht lessen. De blokken zijn afzonderlijk te volgen maar ook samen.
In het blokje “Inschrijven” aan de linkerkant van deze pagina vind je de aankomende data waarop de cursussen Tekenen en Schilderen in Artis van start gaan.

 

Tekenen en schilderen in ArtisTekenen en schilderen in ArtisTekenen en schilderen in ArtisTekenen en schilderen in ArtisTekenen en schilderen in ArtisTekenen en schilderen in Artis