Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

tekenenartis160x160Tekenen en schilderen in Artis Natura Magistra. Bij mooi weer tekenen en schilderen we buiten, als het regent zijn er warme binnenhokken en volières waar enorm veel te zien is. Deze cursus is in het voorjaar van 2018 weer beschikbaar.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een mail naar onze cursistenadministratie

Wat leer je in de cursus Tekenen en Schilderen in Artis?

De oudste dierentuin van Europa is om de hoek, vol modellen die staan en liggen te wachten om getekend en geschilderd te worden. Vorm, kleur, beweging, je raakt er nooit op uitgekeken.

Artiskaart duur?

Valt eigenlijk wel mee!
Een abonnement op Artis kost: € 75,95 per jaar en voor 65+: € 59,95

Met de kaart loop je zo naar binnen voor de lessen, maar kun je ook het hele jaar door genieten van het mooiste park in Amsterdam en wijde omgeving. Overal kleurige perken, de oudste bomen van de stad en als bonus natuurlijk de dieren. Met de kaart krijg je korting in Micropia, het restaurant en in de Artiswinkel. Je krijgt het Artis tijdschrift en de nieuwsbrief thuisbezorgd. Verder zitten er ook nog bonnen bij om gratis iemand mee te nemen en op vertoon van je Artiskaart kan je gratis of met korting andere dierentuinen in Nederland en de dierentuin in Antwerpen bezoeken.

Zie ook de Artis site.

Is de cursus Tekenen en Schilderen in Artis wat voor jou?


Iedereen gaat op zijn eigen niveau aan de slag en krijgt individuele begeleiding. Daardoor is de cursus Tekenen en Schilderen in Artis zowel geschikt voor zowel beginnende cursisten als voor gevorderde cursisten.

Wat heb je voor de cursus Tekenen en schilderen in Artis nodig?


Een stoeltje en een tekeningenmap die in een boodschappentas past. Jet Violier zorgt voor de materialen en gereedschappen. Voor het gebruik van de materialen en gereedschappen wordt een kleine bijdrage gerekend.
Noot:
- Entreekosten Artis zijn niet inbegrepen
– Voor de eerste les is het afspreekpunt het Planetariumcafé. Het tijdstip voor verzamelen wordt doorgegeven nadat je bent ingeschreven.

Cursusopbouw


De cursus Tekenen en Schilderen in Artis bestaat vijf blokken van acht lessen. De blokken zijn afzonderlijk te volgen maar ook samen als jaarcursus.
In het blokje “Inschrijven” aan de linkerkant van deze pagina vind je de aankomende data waarop de cursussen Tekenen en Schilderen in Artis van start gaan.

 

Tekenen en schilderen in Artis