Workshop modelschilderen: Neem zelf je model mee

Meer informatie over de optie: 2 lessen vanaf ZONDAG  12-03-2023

Cursuscode: W1122V
Docent: Jet Violier
Aantal lessen: 2
Lesdag: zondag
Tijd:11:00 - 15:00
Prijs: € 125,00 incl. BTW
Periode: 12-03-2023 t/m 19-03-2023
Inschrijven kan niet meer.

Heb je altijd al een portret van je geliefde willen maken? Of heeft je buurman zo’n interessante kop? In deze weekendworkshop van 2 zondagmiddagen neem je zelf je model mee!

We beginnen met schetsen. Door goed te kijken leer je je model op tekengebied steeds beter kennen. Hoe zit je model in elkaar qua verhoudingen, wat is een interessante of kenmerkende pose? Welke compositie past bij het beeld dat je wil laten zien?

Na het schetsen en aftasten van je model werk je langer door aan een tekening of heb je de tijd om een schilderij op te zetten. Leuk als je hiervoor een schildersdoek (of meer) mee neemt van een door jou gewenst formaat (alles mag).

Papier, teken- en schildermateriaal en de lunch zijn bij de workshop inbegrepen. 

De workshop is geschikt voor gevorderden, maar als je nog niet zoveel ervaring hebt kan je ook meedoen. Iedere deelnemer wordt persoonlijk in haar of zijn proces begeleid.

Hoe leuk is het om na afloop je geliefde, kind, vader of moeder, buurvrouw of man, vriend of vriendin, kennis, als portret mee naar huis te nemen. Of om iemand een portret van zichzelf cadeau te geven!