Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

10 lessen vanaf ma 27-08-2018

Cursuscode: Z0517V
Docent: Anja Robertus
Aantal lessen: 10
Lesdag: ma-vr
Tijd:10:00 - 16:00
Prijs: € 310,00 incl. BTW
Periode: 27-08-2018 t/m 31-08-2018

En dan heb je een mooie camera gekocht, maar waar dienen al die knoppen voor? Of je komt terug van vakantie en weer zijn je foto’s een matig aftreksel van wat je hebt gezien. En die ene geweldige foto die je hebt gemaakt, hoe doe je dat de volgende keer bewust?

Wanneer je pas begint met fotograferen zijn de mogelijkheden van je camera enorm en de gebruiksaanwijzing heel lang. In deze cursus ga je leren waar al die knoppen voor dienen, maar ook wanneer het handig is ze te gebruiken. Maar dat niet alleen, we gaan ook zeker aan de slag met het proces om beter foto’s te leren maken. Door eerst theorie uit te leggen met duidelijke voorbeelden en dan middels een opdracht de theorie in de praktijk te brengen.

We  bekijken elkaars werk, maar we gaan ook naar foto’s van bekende fotografen kijken. Waarom werkt de ene foto wel en de andere niet? Onderwerpen als portret, landschap, straat en reisfotografie komen voorbij, maar we gaan vooral heel veel zelf fotograferen.

Voor deze cursus is geen voorkennis vereist. Je kunt deelnemen met een spiegelreflexcamera, een systeem camera of een compactcamera als er maar de  mogelijkheid tot instellen van diafragma en sluitertijd op zit.

Inclusief: koffie, thee, lunch.
Exclusief: materiaal- en afwerkingskosten.

Zomercursus Leren fotograferen in 1 weekZomercursus Leren fotograferen in 1 weekZomercursus Leren fotograferen in 1 weekZomercursus Leren fotograferen in 1 weekZomercursus Leren fotograferen in 1 weekZomercursus Leren fotograferen in 1 week