Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

10 lessen vanaf ma 19-08-2019

Cursuscode:Z1118V
Docent:Jet Violier
Aantal lessen:10
Lesdag:ma-vr
Tijd:10:00 - 16:00
Prijs: € 310,00 incl. BTW
Periode:19-08-2019 t/m 23-08-2019

Natura Artis Magistra.

In Artis zitten dieren in alle soorten en maten klaar om ons te inspireren en voor ons model te staan. Daarbij is de prachtig aangelegde tuin altijd weer verrassend en een mooie achtergrond om in en mee te werken.

Bij mooi weer werken we natuurlijk buiten, als het regent is er beschutting in de binnenverblijven. Er wordt getekend met diverse materialen, er kan geaquarelleerd worden maar ook geschilderd met acryl op klein formaat.


De zomercursus Tekenen en Schilderen in Artis is geschikt voor beginners en gevorderden. Kunstenaar en docent Jet Violier heeft veel ervaring met les geven aan cursisten van verschillende niveaus en geeft al jaren met veel plezier de cursus tekenen en schilderen in Artis. Jet weet ontzettend veel over de anatomie van dieren. Dat maakt dat je nog meer leert. In overleg kan de groep op donderdag- en/of vrijdagmiddag in het atelier bij MK24 terecht om gemaakte schetsen uit te werken.

 

Inclusief: koffie, thee, lunch, materialen en entreekosten Artis inbegrepen.
Exclusief: papier.

 

 

P.S. Entreekosten voor Artis zijn in de cursusprijs inbegrepen, maar misschien leuk om te weten dat de entreekosten van Artis eigenlijk best meevallen. Een abonnement op Artis kost: € 75,95 per jaar en voor 65+: € 59,95. Met de kaart loop je zo naar binnen en kun je het hele jaar door genieten van het mooiste park in Amsterdam en wijde omgeving. Overal kleurige perken, de oudste bomen van de stad en als bonus natuurlijk de dieren.

 

Zomercursus: Tekenen en schilderen in ArtisZomercursus: Tekenen en schilderen in ArtisZomercursus: Tekenen en schilderen in ArtisZomercursus: Tekenen en schilderen in ArtisZomercursus: Tekenen en schilderen in ArtisZomercursus: Tekenen en schilderen in Artis