Zomerweek: After Effects Summer Moves

Meer informatie over de optie: 5 lessen vanaf MA T/M VR  19-08-2019

Cursuscode:Z1318V
Docent:Esther Kin
Aantal lessen:5
Lesdag:ma t/m vr
Tijd:19:00 - 22:00
Prijs: € 140,00 incl. BTW
Periode:19-08-2019 t/m 23-08-2019
Inschrijven kan niet meer.

Wil je leren hoe je zomerse clips maakt van illustraties, typografie of (vakantie) foto’s, dan is After Effects jouw aftersun deze zomer!

After Effects is een professioneel softwareprogramma van Adobe, dat veel wordt gebruikt in de film-, tv- en reclame-wereld.
After Effects werkt met een tijdlijn en de mogelijkheid om op die tijdlijn verschillende lagen van beeld, vorm en effecten samen te voegen of te bewerken.
In deze week mixen we zomerse ingrediënten en zonnige muziek tot een exotische clip.

In de After Effects zomerweek leer je hoe je op de computer van een illustratie, tekening, foto of tekst een bewegend filmpje of animatie kunt maken.
Kunnen werken met andere softwareprogramma’s zoals Illustrator of Photoshop is een pré, maar niet noodzakelijk.
Na deze cursus kun je zelf animaties maken, die geschikt zijn om te gebruiken op televisie, internet of tijdens presentaties.

Als je geen laptop hebt met After Effects kun je tijdens de les werken met een Macbook van MK24. De docent geeft les in Adobe After Effects CC. Het is goed om thuis ook de beschikking te hebben over een computer (Mac of PC) met deze software, omdat je natuurlijk ook buiten de lesuren aan je zomerclip wilt werken. De software is te huur via de website van Adobe.

Inclusief: koffie, thee en materialen.
Exclusief: papier.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email