Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Geen categorie

Gezocht: ervaren en enthousiaste docenten Illustrator, Photoshop en/of Indesign

On 01, apr 2019 | No Comments | In Geen categorie | By Caroline de Roy

Voor de afdeling Grafische Vormgeving zijn we op zoek naar ervaren en enthousiaste docenten Illustrator en/of Photoshop en/of Indesign. We werken graag met docenten die naast het lesgeven werkzaam zijn als vormgever of kunstenaar en die het leuk vinden om hun eigen ervaring en invalshoek mee te geven aan onze studenten.

We zoeken docenten die de basis van de verschillende Adobe programma’s kunnen overbrengen maar ook veel aandacht hebben voor vormgeving en conceptontwikkeling. 

De afdeling Grafische vormgeving van MK24 biedt korte cursussen aan in verschillende Adobe programma’s maar ook inhoudelijke cursussen als verdieping voor vormgevers. Daarnaast hebben we een opleiding Grafische Vormgeving die bestaat uit drie jaarcursussen die ook afzonderlijk van elkaar te volgen zijn. Onze studenten zijn volwassenen die serieus geïnteresseerd zijn in vormgeving, als uitbreiding en verdieping op hun huidige vaardigheden of een nieuwe carrière als grafisch vormgever willen starten.

Je werkzaamheden bestaan uit het geven van een of meerdere series van 8 lessen van 2,5 uur. Je werkt als zzp-er. Je werkt zelfstandig maar maakt deel uit van een team docenten.

Heb je interesse? Mail een korte motivatie en iets over jezelf en je werk naar grafischevormgeving@mk24.nl dan maken we graag een afspraak om kennis te maken.

Tags | ,