Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Workshops

MKdoen: creatieve workshops voor iedereen!
Soms zegt een beeld meer dan duizend woorden, waarom zou je daar dan geen gebruik van maken? MKdoen is het onderdeel van MK24 dat workshops en specials aanbiedt voor particulieren, scholen en bedrijven.

Wie zijn wij?
MKdoen! is een onderdeel van  MK24, centrum voor kunsteducatie. MK24 beschikt over een docententeam van 60 professionele kunstenaars en vormgevers.  Zij zijn vakmensen op het gebied van beeldende kunst en vormgeving, die de ervaring en deskundigheid van hun kunstenaarspraktijk willen overbrengen via workshops en cursussen.

Wat doen wij?
Wij bieden creatieve workshops op maat aan voor particulieren, scholen en bedrijven op het gebied van beeldende kunst en vormgeving. Wij verzorgen ook graag uw bedrijfsuitje, vrijgezellen dag of verjaardag. Voor scholen hanteren we een speciaal tarief.

Onze workshops
Het samenstellen van een workshop gaat altijd samen met u. Wij hebben voorbeelden en standaard workshops waar u gebruik van kunt maken. Hebt u specifieke wensen? Laat het ons weten want iedere workshop is altijd maatwerk.

In het verleden hebben wij al workshops gedaan voor:
Het LUZAC Lyceum, de UvA, Humanistisch Verbond, Jan van Egmond Lyceum, Gerrit van der Veen College, van Gogh Museum, G-Star en vele particulieren.

Stuur uw verzoek per mail aan: verhuur@mk24.nl

Specials
Bij MK24 hebben we – buiten onze reguliere cursussen – een aanbod van bijzondere activiteiten, zoals lezingen, zomerweken en weekend workshops . Dit noemen wij ‘Specials’; spannend en aanvullend!

Het aanbod van MKdoen! Bestaat uit de volgende onderdelen:

Het andere perspectiefWorkshops: Het andere perspectief

 

 

 

Creatieve aanvullingen op (bedrijfs)trainingenWorkshops: Creatieve aanvullinge op (bedrijfs)trainingen

 

 

 

TeambuildingWorkshops: Teambuilding

 

 

 

Workshops: Creatieve workshopsCreatieve workshops

 

 

 

Specialsworkshops-specials

Workshops