17 januari Open Dag

Op zondag 17 januari van 12.00 tot 17.00 laten we je ook graag zien hoe het nieuwe cursusaanbod eruit ziet. Kom langs om een kijkje te nemen in onze ateliers en lokalen en stel al je vragen aan de docenten en medewerkers van MK24.

Deuren open!
Tijdens de open dag is er veel te zien, in alle lokalen wordt les gegeven en je kunt binnenlopen wanneer je maar wil. Zo krijg je meteen een goede indruk van hoe een les verloopt. Daarnaast zijn er in elk lokaal docenten die je aan de hand van het werk van oud cursisten laten zien wat je in een cursus leert. Ze kunnen je uitleggen welke cursus geschikt voor jou is en welke manier van lesgeven het best bij je past. Je bent van harte welkom bij Beeldhouwen, Keramiek, Ets / Litho, Zeefdrukken, Tekenen en Schilderen, Fotografie, Film en New Media en Grafische vormgeving.

Expositie
Door het hele gebouw hangt er cursistenwerk aan de muren. Het werk is een afspiegeling van het brede aanbod van MK24, er is veel aandacht voor het proces maar ook voor een aantrekkelijke presentatie van het werk.

Koffiehuis
Het koffiehuis is een gezellige ruimte waar je lekker kunt zitten met koffie, thee en taart. Ook daar staan medewerkers van MK24 voor je klaar als je vragen hebt of als je hulp nodig hebt bij het inschrijven.