Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Zomerweek

In de week van 27 augustus tot en met 31 augustus 2018 staan alle atelierdeuren op de Mauritskade 24 weer open voor de workshops in de zomerweek.  Overdag van 10.00-16.00. ’s Avonds zijn de workshops van 19.00-22.00.

Het blijkt telkens weer dat je leert enorm veel in een zomerweek. Doordat je elke dag aan de slag bent krijgt de nieuw opgedane kennis niet de kans om weg te zakken en maak je grote vorderingen. Daarbij is het een week die enorm inspireert. Je deelt het gebouw namelijk met cursisten uit verschillende disciplines. Tussen de middag heb je een gezamenlijke lunch, je kijkt in de andere ateliers en raakt geïnspireerd door het werk van anderen. Vooral bij de dagcursussen is er sprake van ‘gluren bij de buren’.  Je gaat elke dag opgeladen naar huis met je hoofd vol nieuwe ideeën. Op vrijdag wordt er altijd een kleine expositie georganiseerd.

Materialen (behalve papier), afwerking werkstukken, eventuele modellen, koffie, thee en lunch zijn inbegrepen in de prijs tenzij anders vermeld.

Wegens groot succes van voorgaande edities vullen we dit keer ook weer de avonden in deze week met leuke workshops. Ook hier is alles inbegrepen in de prijs alleen natuurlijk geen lunch.