Zomerweek: Parkscenes

Meer informatie over de optie: 5 lessen vanaf MA T/M VR  12-08-2024

Cursuscode: Z0523V
Docent: Carlyn Westerink
Aantal lessen: 5
Lesdag: ma t/m vr
Tijd:10:00 - 16:00
Prijs: € 365,00 incl. BTW
Periode: 12-08-2024 t/m 16-08-2024

In deze vijfdaagse zomerweek gaan we met onze potloden en ander tekenmateriaal in de aanslag op ontdekking in het Oosterpark.
Wij zullen daar de eerste dag zoveel mogelijk schetsen maken van wat we in het park aantreffen: Mensen die een drankje drinken, met hun ogen dicht in de zon liggen, kinderen die een balletje aan het trappen zijn of een boom met prachtige schaduwen. Tussendoor picknicken we, als het weer het toelaat, met een heerlijke lunch. 


De volgende dagen stationeren we ons in een atelier bij MK24. Hier gaan we onze schetsen van het park met elkaar verweven op groot formaat. We kijken naar het geschetste werk van de dag ervoor en maken een selectie die we verder uitwerken op papier met verschillend materiaal.
 Dit kan een geschilderd drieluik worden, een collage, of één grote abstracte tekening waar allerlei impressies van het park samenkomen. Wellicht bezoeken we het park later in de week nog een keer om onze schetsen te verdiepen of aan te vullen. Laat de bewegelijkheid en de spontaniteit van het park je inspireren!

Prijs is inclusief vegetarische lunch, materialen en modellen.