Opleiding Grafische vormgeving

Voor iedereen die zich wil verdiepen in grafische vormgeving, voor diegene die een carrière overwegen in de grafische branche of zelfs al een tijdje bezig zijn als vormgever en zich verder willen ontwikkelen hebben wij de opleiding Grafische Vormgeving.

De opleiding Grafische vormgeving bestaat uit twee jaarcursussen die ook los van elkaar te volgen zijn. Het eerste jaar bestaat uit de jaarcursus Grafische Vormgeving waar je uitgebreid kennis maakt met verschillende aspecten van vormgeving en bovendien alle software pakketten onder de knie krijgt. Het tweede jaar, Vormgeving en Concept, richt zich op het creatieve proces die zorgt voor verdieping en je ontwerpen op een hoger niveau brengt.
Je kunt ook kiezen voor  de half-jaar cursus Vormgeving en Productie, waar je je richt op je eigen project (of als je wilt krijg je een opdracht), waar je zowel praktisch als theoretisch en zowel experimenteel als toegepast ondersteuning in krijgt.

Wij zijn inmiddels de troste eigenaar van een RISO printer en bieden nu een 8-weekse cursus Zine maken met RISO aan, onder leiding van Aafke Mertens.

Ook is er een jaarcursus Illustratie  waarbij verschillende aspecten van het illustreren aan de orde komt en je leert hoe je een opdracht uitwerkt tot een goede illustratie.

Heb je altijd al een kinderboek willen maken? In de jaarcursus Kinderboek maken worden alle verschillende aspecten van het maken hiervan behandeld.

Ben je meer geïnteresseerd in digitale vormgeving? Kijk dan bij onze jaarcursus Digital Design.

Met een groeiend team professionele vormgevers met passie, kennis en ervaring op het gebied van Grafische vormgeving verzorgen we wekelijks boeiende, creatieve en inspirerende lessen. Ondertussen is de opleiding Grafische vormgeving van MK24 ook landelijk een begrip aan het worden. Wil je meer weten? Neem een kijkje bij de cursussen. Wil je persoonlijk advies? Neem dan contact op met MK24: grafischevormgeving@mk24.nl ,we helpen je graag op weg.

>Grafische Vormgeving        >Vormgeving en Concept
>Vormgeving en Productie   >Kinderboek maken
>Digital Design 
>Zine maken met RISO          >Illustratie