Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Creatieve aanvulling op trainingen

Vaak is het makkelijker om via beeldtaal over persoonlijke zaken of over ingrijpende veranderingen te praten. Daarom bieden wij creatieve workshops aan als aanvulling op (bedrijfs)trainingen. Hierbij is de creatieve workshop een onderdeel van een training. Dit kunnen trainingen zijn waarvan wij in overleg het creatieve deel invullen of voor u kunnen bedenken. Ook kunnen deze workshops worden ingezet als introductie, intermezzo of als energizer bij een training.

Voor wie?

Bedrijven die trainingen aanbieden, individuele trainers en bedrijven die een training willen combineren met een creatief onderdeel.

On 23, mei 2013 | In | Door

Van luisteren naar kijken & van zien naar horen

De workshop ‘Van luisteren naar kijken & van zien naar horen’ kan op verschillende manieren worden ingezet als onderdeel van een training. Bijvoorbeeld als introductie, intermezzo of als energizer. Deelnemers gaan tijdens deze workshop fotograferen naar aanleiding van zelf gekozen muziek. Doel van de workshop is elkaar op een andere manier te leren kennen. Ook samenwerken, observeren, associatief vermogen en luisteren staan centraal.

Meer… >

On 23, mei 2013 | In | Door

De compagnie vaart: de scheepvaart als metafoor

De schilderworkshop ’de compagnie vaart’, is een workshop waarbij de scheepsvaart als metafoor voor de situatie van de verschillende afdelingen en de individuele mensen die daar werken wordt gebruikt.
Meer… >

On 23, mei 2012 | In | Door

Gesprek in verf

De workshop ‘Gesprek in verf’ kan op verschillende manieren worden ingezet als onderdeel van een training. Bijvoorbeeld als intermezzo of energizer. Bij “Gesprek in verf’ draait alles om samenwerken en communiceren. De deelnemers aan de training maken in tweetallen samen een schilderij dat bestaat uit twee aparte delen die een onderling verband hebben. De deelnemers werken tegelijkertijd aan hun ‘eigen’ onderdeel van het tweeluik, terwijl ze samen bepalen hoe de twee delen een eenheid gaan vormen.
Meer… >