Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Het andere perspectief

Omdat de kunstenaar gewend is om creatieve oplossingen te bedenken en geen deel uitmaakt van het bestaande team kan de kunstenaar net even dat andere perspectief bieden.

Voor wie?

Bedrijven, managers, teamleiders, management assistenten en medewerkers designteams van heidagen.

On 16, feb 2016 | In | Door en

Work Art Play Art

waar haal je inspiratie vandaan? Op welke manier leer je je team echt kennen? Hoe bereik je samen op innovatieve wijze een verrassend resultaat? Work Art Play Art leert creatief denken. Iedereen is creatief en wij trainen jullie om je ‘creative confidence’ te vergroten. Met vertrouwen in je eigen creativiteit wordt je innovatiever en ga je ruimer denken; out of the box. In de workshop vertrekken we vanuit het werk van kunstenaars en werken we toe naar een concreet resultaat in de vorm van verhalen of theatrale scènes.
meer…

Meer… >

On 23, mei 2013 | In | Door

Creatieve sessie ‘het andere perspectief’

Bij het andere perspectief kunt u als bedrijf de hulp inroepen van een beeldend kunstenaar om vanuit een andere invalshoek te kijken naar bedrijfsprocessen, letterlijk een ander perspectief bieden. Een beeldend kunstenaar is gewend om beschouwend naar zijn eigen werk te kijken: wat is goed, waar moet nog aan gewerkt worden en wat kan echt weg.

Als onderdeel van?
Deze kennis en vaardigheden kunnen kunstenaars inzetten tijdens:
* Brainstormsessies
* Heidagen/bosdag
* Portfolio presentaties
* Productontwikkeling
* Werkoverleg

Maatwerk

Iedere workshop is maatwerk. Wij passen de inhoud van onze workshops daarom zoveel mogelijk aan op uw wensen en behoeften. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.