MK24 Corona update

Amsterdam, 15 maart 2020

Beste cursist,

Zojuist heeft het kabinet nieuwe richtlijnen bekend gemaakt met betrekking tot het corona virus. Wij zullen in navolging van deze richtlijnen ook de deuren van MK24 per direct sluiten.
Het ondersteunend personeel zal grotendeels vanuit huis werken. Wij zullen daardoor telefonisch verminderd bereikbaar zijn.

Bij vragen of opmerkingen kun je het best per e-mail contact opnemen: info@mk24.nl

De komende weken bekijken we verschillende scenario’s en houden we de ontwikkelingen rondom het virus en de maatregelen van de overheid nauwlettend in de gaten. We houden je op de hoogte van de vervolgstappen.

Hartelijke groet,

Frederique Stutvoet
Directeur MK24

Met vriendelijke groet,
STICHTING MK24


Amsterdam, 13 maart 2020

Beste cursisten,

We doen net als alle collega instellingen ontzettend ons best om ons te wapenen tegen het Corona-virus. We volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

Ons schoonmaakbedrijf de Boenders komt naast de normale dagelijkse schoonmaak in de vroege ochtenduren vanaf nu ook aan het eind van de middag om het pand elke dag een extra schoonmaakbeurt te geven. In ons pand zijn verschillende cursussen tegelijkertijd bezig maar op geen enkel tijdstip ontstaan er situaties waarbij er 100 mensen tegelijk binnen zijn.

Toch hebben we besloten de kinderlessen de komende twee weken op te schorten. Dat betekent dat vanaf vandaag zullen er geen kinderlessen plaatsvinden bij MK24. De lessen voor volwassenen blijven vooralsnog gewoon doorgaan.

We vragen iedereen de (extra) maatregelen zoals genoemd door de overheid en RIVM over te nemen:

  • Blijf bij verkoudheid of klachten als koorts of hoesten thuis
  • Vermijdt evenementen met meer dan 100 bezoekers.
  • Schud geen handen en voorkom ander lichamelijk contact zoveel mogelijk
  • Houd in de openbare ruimtes voor zover mogelijk afstand van elkaar.
  • Raak zo min mogelijk de ogen, neus en mond aan.
  • Was regelmatig je handen met water en zeep en droog af met papieren handdoekjes.
  • Was altijd je handen voordat je naar de les gaat.
  • Hoest en nies in de binnenkant van de ellenboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes, gooi deze na gebruik direct weg.

Wanneer een docent verkouden raakt proberen we de les in te vullen met een andere collega of wordt in overleg de les op een later tijdstip ingehaald.

Behoor je tot een kwetsbare groep door leeftijd of lichamelijke omstandigheden en heb je vragen over je deelname aan een van de cursussen? Neem dan contact op met de administratie.

We houden de berichtgeving scherp in de gaten en blijven in overleg met onze collega instellingen. Zodra de situatie verandert en er nieuwe maatregelen nodig zijn houden we je natuurlijk op de hoogte.

Hartelijke groet,

Frederique Stutvoet

Directeur Stichting MK24