Nieuw cursusseizoen

Maandag 5 september start het nieuwe cursusseizoen! En wij hebben er zin in!

Een nieuw beeldend seizoen
Vanaf september kun je als beginner kennismaken met verschillende kunstdisciplines. Schrijf je in voor een achtweekse cursus en ontdek zo wat het best bij je past. De docenten van MK24 nemen je stap voor stap mee in het creatieve proces, je leert over het gebruik van materiaal, verschillende technieken en je ontwikkelt je eigen voorkeur.

Ben je al bekend met MK24? Dan weet je waarschijnlijk al wat jij komend jaar wil leren. Laat je uitdagen om nieuwe technieken te ontdekken en ontwikkel je creativiteit. Je kunt je voor meerdere blokken tegelijk inschrijven zodat je kunt profiteren van lagere prijzen. Wil je nog verder verdiepen? Gevorderde cursisten kunnen terecht bij MKXtra een drie jarige kunstopleiding die je brengt naar een professioneel niveau.

Start
Uitgeloot bij de studie van jouw keuze? Nog net dat ene vak niet gehaald of gewoon nog even behoefte aan wat tijd? Doe een creatief tussen jaar bij MK24! Een jaar lang ga je aan de slag met de meest uiteenlopende technieken en disciplines. Je ontwikkelt je persoonlijkheid en traint jezelf in creatief denken wat je later tijdens een vervolgstudie of cariere nog goed van pas zal komen.

Overweeg je een creatieve studie? Laat het de docenten vooral weten. Ze kunnen je heel goed op weg helpen. Je maakt bij MKStart een portfolio waarmee je toelating kunt doen bij vrijwel iedere creatieve opleiding. Inschrijven? vraag onze coordinator Job Balk naar de mogelijkheden of advies op maat

Grafische Vormgeving
Heb je in je werk te maken met vormgeving of denk je erover om grafisch vormgever te worden. Volg dan onze opleiding Grafische vormgeving. In de jaarcursus Grafische vormgeving volg je vakken als Illustrator, Photoshop en Indesign maar ook vormgeving, prepress en werk je aan je eigen portfolio. Hoewel er veel techniek komt kijken bij de programma’s is het een ook een hele creatieve cursus en wordt er veel aandacht besteed aan ontwerpen.

Vormgeving en concept
Heb je deze jaarcursus al gevolgd of ben je al een tijdje bezig met vormgeving en heb je behoefte aan feedback en verdieping, dan zit je op je plek bij de jaarcursus Vormgeving en Concept. Daar laten we de techniek los en verdiepen we ons in het creatieve proces, visuele communicatie, typografie en alles wat er bij ontwerpen komt kijken.

Kinderen en Jeugd
Voor kinderen van 4 t/m 12 is er op verschillende dagen in de week een uitdagend aanbod. Ingedeeld in groepjes naar leeftijd en interesse ga je aan de slag met klei, verf, hout, techniek, fotografie of animatie. Kijk hier voor meer info!

Ben je tussen de 13 en 18, kom dan naar Friday lab en ga samen met je vrienden aan de slag met video, muziek en new media.