Open dag 26 juni

Op zondag 26 juni ben je van harte welkom op onze open dag van 12.00 tot 16.00
Er is die dag ontzettend veel te zien. Alle atelierdeuren staan open, er zijn open lessen en presentaties. In de ateliers staan onze docenten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Aan de hand van cursistenwerk laten we zien wat je tijdens een cursus leert.

Zo krijg je een goede indruk welke cursus geschikt voor jou is en welke manier van lesgeven het best bij je past.
Op alle gebieden hebben we cursussen en op alle niveau’s. Voor de absolute beginner op creatief gebied tot de gevorderde cursist die verdieping zoekt.

MKXtra

Ben je al een tijdje bezig, zoek je een sparringspartner of iemand die je helpt bij reflectie op je werk. Of overweeg je een stap richting professioneel kunstenaarschap, dan kun je tijdens de open dag terecht bij onze informatieve presentatie over de opleiding MK Xtra.

Grafische vormgeving
Heb je ambitie om vormgever te worden of wil je meer weten over grafische vormgeving? Loop dan even binnen bij het multimedialab op de eerste verdieping. Daar krijg je informatie over de mogelijkheden die er bij MK24 zijn.

Bovendien zijn er op de open dag veel gratis workshops te volgen! Bekijk hieronder het programma

[divider] [/divider]

WORKSHOP PROGRAMMA
Je kunt bij vier workshops meedoen tijdens de open dag. Het is een doorlopend programma dus je schuift aan wanneer het je uit komt.

 • KERAMIEK
  Voor een voorproefje Keramiek kun je aan het werk bij Judith de Vries.
 • BEELDHOUWEN
  Wil je eens ervaren hoe het is om te beeldhouwen? Ga dan in de beeldhouwwerkplaats aan de slag met Willem Harbers.
 • GRAFIEK
  Trek een schort aan en doe mee met de grafieklessen van Guus Glas. Je maakt die middag een eerste ets en dat smaakt zeker naar meer!
 • SCHILDEREN
  Babet Wentink laat je tijdens haar workshopmiddag kennis maken met schilderen.

[divider] [/divider]