Summer Lab

22 TOT 26 AUGUSTUS: SUMMER LAB

Bij het Summer Lab ga je aan de hand van een thema (video)beelden maken en muziek componeren. Soms maak je mash ups van bestaande films of songs maar er is zeker ook ruimte om zelf te creëren.

Je onderzoekt ook op welke manier jouw verhaal het best tot zijn recht komt. Hoe laat je het zien of horen? Zo’n onderzoek leidt tot spectaculaire resultaten, van live performance tot film en van muziekvideo’s tot virtual reality in een interactieve tentoonstelling.

Docenten Bart Voorbergen (Filmmaker) en Diederik Rijpstra (muzikant) begeleiden de week. Daarnaast zullen er docenten uit allerlei disciplines langs komen om je op weg te helpen met je eigen project.

Summer Lab is een samenwerking van MK24 – OBA en Muziekschool Amsterdam, onder de gezamenlijke naam Amsterdam Art Lab krijgen Jongeren tussen de 13 en 18 jaar krijgen les in muziek, componeren, schrijven, regisseren, montage. Ze maken muziek, treden op, werken met new media, verkennen nieuwe technieken. Ze worden uitgedaagd, werken samen, vormen hun mening en komen tot nieuwe invalshoeken. En ze beleven daarbij vooral veel lol met elkaar.

Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht op de website van Amsterdam Art Lab