Veelgestelde vragen

Jazeker, we hebben een mooie cadeaubon. Neem contact op met de cursusadministratie om alle details te bespreken. De Cursusadministratie is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00-13.00 uur. Telefonisch op 020 – 692 00 93 of via de mail op: info@mk24.nl.

Circa een week voor de start van de cursus informeren wij je per mail of de cursus doorgaat. Je ontvangt dan van ons een bevestigingsbrief. Heb je deze een week voor de start nog niet ontvangen, neem dan contact met ons op, maar kijk ook voor de zekerheid in je spambox.

De Cursusadministratie is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00-13.00 uur. Telefonisch op 020 – 692 00 93 of via de mail op: info@mk24.nl

Je kunt tot 8 dagen voor aanvang van de cursus kosteloos je deelname annuleren. Valt je annulering binnen de periode van 8 dagen dan zijn er kosten verschuldigd. Zie hiervoor punt F van de inschrijvingsvoorwaarden.

Tijdens vakantieperiodes zijn er geen lessen, tenzij dit uitdrukkelijk tussen docent en cursisten is afgesproken, bijvoorbeeld om een vervallen les in te halen.

Neem contact op met de cursusadministratie om een andere betaalwijze af te spreken.

De Cursusadministratie is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00-13.00 uur. Telefonisch op 020 – 692 00 93 of via de mail op: info@mk24.nl

Nee, dit is helaas niet mogelijk, maar je kunt vast met een van de andere betaalwijzen uit de voeten die je geboden worden bij het inschrijvingsproces.

Wij versturen geen acceptgiro’s. Tijdens het inschrijvingsproces kun je ervoor kiezen het cursusgeld via iDEAL te betalen of via pin bij de Cursusadministratie. Je kunt ons ook machtigen om het cursusgeld in één keer af te schrijven of in termijnen.

Heb je een factuur nodig voor je werkgever of voor je administratie dan kun je deze opvragen bij de Cursusadministratie.

Nee, we schrijven het cursusgeld af in de maand dat de cursus start. De incasso vindt plaats rond de derde donderdag in een maand.

Jazeker, het cursusgeld wordt per blok van 8 lessen verdeeld in 2 termijnen. Bij cursussen die uit meer dan 24 lessen bestaan is de betaling verdeeld over 8 termijnen. De incasso start in de maand dat de cursus begint en vindt plaats rond de derde donderdag in een maand.