Cursus Indesign

Meer informatie over de optie: 8 lessen vanaf DINSDAG  07-11-2023

Cursuscode: M0423B
Docent: Caroline de Roy
Aantal lessen: 8
Lesdag: dinsdag
Tijd:19:00 - 21:30
Prijs: € 565,00 incl. BTW
Periode: 07-11-2023 t/m 09-01-2024
Inschrijven kan niet meer.

De cursus Indesign is een noodzaak voor iedereen die graag ontwerpt. Indesign wordt door grafisch vormgevers gebruikt voor de opmaak van boeken en tijdschriften, brochures, posters, flyers en nog veel meer.

Wat leer je in de cursus Indesign?

In de cursus Indesign leer je in 8 lessen de uitgebreide mogelijkheden van het programma kennen. Zoals het opmaken van tekst en beeld en het ontwerpen van een stramien. Aan de hand van opdrachten worden verschillende grafische toepassingen behandeld.

Is de cursus Indesign wat voor jou?

In indesign gebruik je alle gereedschappen van een grafisch ontwerper, tekst, beeld, kleur en compositie om een aantrekkelijk ontwerp te maken. Deze cursus is geschikt voor iedereen die serieus aan de slag wil om zijn technische vaardigheden te vergroten.

Wat heb je nodig voor de cursus Indesign?

Tijdens de les kun je werken met de computers van het Multimedialab. De docent geeft les in Adobe Indesign CC. Je krijgt huiswerk mee dus het is goed om thuis ook de beschikking te hebben over een computer (Mac of PC) met deze software. De software is te huur via de website van Adobe.

Cursusopbouw

De cursus Indesign bestaat uit 8 lessen van 2,5 uur. Tijdens de lessen krijg je uitleg en werk je achter de computer. Je krijgt elke week een huiswerkopdracht zodat je thuis de stof kunt oefenen.

Grafisch vormgeven

Wil je een carrière als Grafisch vormgever? Dan is de jaarcursus Grafische Vormgeving wellicht wat je zoekt. Naast alle technische kennis van de programma’s Photoshop, Illustrator en Indesign krijg je ook vakken als Grafisch vormgeven en Prepress en werk je tijdens het eindblok aan een goede portfolio.