Illustratie

Meer informatie over de optie: 8 lessen vanaf DONDERDAG  07-01-2021

Cursuscode:M1620V
Docent:Nathalie Tappin, Joska Van Oosten
Aantal lessen:8
Lesdag:donderdag
Tijd:17:30 - 20:00
Prijs: € 217,00 excl. BTW
Periode:07-01-2021 t/m 04-03-2021
Inschrijven kan niet meer.

Wil je graag als illustrator aan de slag of ben je hier al enige tijd mee bezig en wil je je hier graag verder in ontwikkelen? Tijdens deze cursus wordt je begeleid bij vinden van een eigen stijl van illustreren met het verder ontwikkelen hiervan. Voor wie is de cursus Illustratie bedoeld? Wanneer is een illustratie af en communiceert deze wat je beoogt? Ook daar wordt in deze cursus aandacht aan besteed. Er wordt geƫxperimenteerd met verschillende materialen en teken- en schilderstijlen evenals collages.

Is de cursus Illustratie wat voor mij?

Iedereen die interesse heeft in deze cursus kan meedoen. Er is geen ervaring nodig, iedereen kan op zijn eigen niveau aan de slag.

Wat heb je nodig voor de cursus Illustratie?

Teken- en schildermaterialen zijn aanwezig alsmede papier voor collages. Als je een specifiek medium hebt dat je wilt gebruiken overleg dan met de docent of dat aanwezig is of dat je dat zelf meebrengt. Er is de mogelijkheid om je illustratie digitaal te maken. Het is handig om dan je eigen laptop mee naar de klas te nemen. Heb je die niet? Dan kun je tijdens de les een Macbook van MK24 gebruiken.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email