Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

maandag 20:00 - 22:30

Cursuscode: M0717C
Docent: Caroline de Roy
Aantal lessen: 8
Prijs: € 440,00 excl. BTW
Periode: 26-03-2018 t/m 11-06-2018

De cursus Indesign is een noodzaak voor iedereen die graag ontwerpt. Indesign wordt door grafisch vormgevers gebruikt voor de opmaak van boeken en tijdschriften, brochures, posters, flyers en nog veel meer.

 


Let op: De lessen van deze cursus zijn op 26 maart, 9, 16 en 23 april, 7, 14 en 28 mei en de laatste les is op 11 juni.

Wat leer je in de cursus Indesign?

In de cursus Indesign leer je in 8 lessen de uitgebreide mogelijkheden van het programma kennen. Zoals het opmaken van tekst en beeld en het ontwerpen van een stramien. Aan de hand van opdrachten worden verschillende grafische toepassingen behandeld. Je leert het programma Indesign kennen onder begeleiding van professionals uit de reclame wereld en grafische industrie.

Is de cursus Indesign wat voor jou?

In indesign gebruik je alle gereedschappen van een grafisch ontwerper, tekst, beeld, kleur en compositie om een aantrekkelijk ontwerp te maken. Deze cursus is geschikt voor iedereen die serieus aan de slag wil om zijn technische vaardigheden te vergroten.
Heb je al eens gewerkt met Indesign en ben je toe aan een opfriscursus? Met deze cursus is je kennis weer helemaal up to date.
(Beschik je over basiskennis Indesign en wil je meer weten over interactieve documenten zoals digitale magazines? Kijk dan bij de cursus digitaal publiceren)

Wat heb je nodig voor de cursus Indesign?

Tijdens de les kun je werken met de computers van het Multimedialab. De docent geeft les in Adobe Indesign CC. Je krijgt huiswerk mee dus het is goed om thuis ook de beschikking te hebben over een computer (Mac of PC) met deze software. De software is te huur via de website van Adobe.

Cursus opbouw

De cursus Indesign bestaat uit 8 lessen van 2,5 uur. Tijdens de lessen krijg je uitleg en werk je achter de computer. Je krijgt elke week een huiswerkopdracht zodat je thuis de stof kunt oefenen.

Grafisch vormgeven

Wil je een carrière als Grafisch vormgever? Dan is de jaarcursus Grafische Vormgeving wellicht wat je zoekt. Naast alle technische kennis van de programma’s Photoshop, Illustrator en Indesign krijg je ook vakken als Grafisch vormgeven en Prepress en werk je tijdens het eindblok aan een goede portfolio.

Cursus Indesign