Keramiek

Docente Wilma Bosland schreef op facebook deze prachtige aanbeveling voor de cursussen Keramiek van MK24. Het kan wat mij betreft niet beter verwoord worden!

“Aan het denken hoe de keramiekcursussen van mk 24 in amsterdam, die in de week van 16 september van start gaan meer te promoten.

We hebben zoveel in huis. 7 docenten met ieder hun eigen specialiteit…Werken met porcelein bij Judith de Vries, modelboetseren bij Det Smeets, assemblages maken van in gips gegoten vormen onder leiding van Daniel Levi, onderzoeken van het werk van hedendaagse keramisten met Anita Manshanden, hier een foto van haar GraysonPerry project, klei en architectuur, of werken met plakken bij ARthur Meijer,into the clay, met Wilma Bosland. Bij mij kun je overigens ook leren draaien. En niet te vergeten inspirende cursisten, profesionele ateliers, ovens en materialen….Het hele jaar door meerdere tijdstippen in de week. zie mk24.nl/afdeling/keramiek
En dan vergeet ik nog het kleiproject waar al deze docenten een blok verzorgen zodat je daarna je eigen weg kan kiezen…..”

Dank voor het delen Wilma!

Schermafbeelding 2013-09-03 om 21.00.47
keramiek2 keramiek3 keramiek5