31 AUGUSTUS : OPEN DAG MK24 kunsteducatie!

Wil je nu eens eindelijk een creatieve cursus volgen, maar heb je nog geen idee welke? Kom dan naar onze Open Dag op zaterdag 31 augustus. Tussen 10.30 en 16.00 uur ben je van harte welkom op de Mauritskade 24. Inschrijven is meteen mogelijk.

Tijdens de Open Dag zijn veel van onze docenten aanwezig om informatie te geven over de cursussen die je bij ons kunt volgen. Kom langs en maak kennis met ons uitgebreide aanbod:

Op de afdelingen Beeldhouwen en Keramiek wordt informatie gegeven over de verschillende cursussen die in september van start gaan. je kunt de kunst afkijken, maar wellicht ook zelf vieze handen krijgen.

De afdeling Fotografie biedt informatie over het cursusaanbod voor beginners en gevorderden.

Leer tijdens de open dag meer over Grafiek, deze afdeling start in september met heel veel cursussen van Etsen tot Zeefdrukken.

De afdelingen Tekenen en Schilderen zijn ook goed vertegenwoordigd tijdens de open dag, wil je meer weten over het werken naar portret of model of werken op stevig formaat? Loop het atelier binnen en maak kennis met onze ervaren docenten.

Je kunt op bovenstaande afdelingen zelf creatief aan de slag of je kunt de kunst afkijken bij (oud-)cursisten en docenten. Ervaren en getalenteerde cursisten van Jet Violier maken een portret van je.

In de kantine en in de gangen hangt werk gemaakt door cursisten van MK24. Kom er even bijzitten met een kopje koffie in de tuin of in het koffiehuis.

[divider] [/divider]

Ook van de opleidingen MKstart (voor schoolverlaters) en MKXtra (de zaterdagopleiding) zijn de coördinatoren en diverse docenten aanwezig om informatie te geven.

[divider] [/divider]

Voor kinderen is het ook dikke pret bij MK24. Tijdens de open dag kunnen ze meedoen aan leuke workshops om zo alvast van het nieuwe aanbod ‘MKkinderen’ te proeven.

Bekijk het uitgebreide programma van MKkinderen

[divider] [/divider]

In het multimedialab worden diverse presentaties en introducties gegeven over Grafische vormgevingWebdesign en Audio Visueel.

Bekijk het uitgebreide programma van het Multimedialab

[divider] [/divider]

We zien je graag op de Mauritskade 24, tot dan!